Glas-in-lood depot Limburg
random imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom image

disclaimer

Rechten

Alle handelsnamen en productnamen die op deze website zijn vermeld, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Glas-in-lood Depot Limburg gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de vergaring, totstandkoming en publicatie van de informatie op deze website. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Tevens sluit Glas-in-lood Depot Limburg iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen van gebruik van informatie van deze website, waaronder begrepen directe en indirecte schade.

Links naar websites van derden

Deze website bevat links naar websites van derden. Deze koppelingen dienen uitsluitend tot gemak van de gebruikers. Glas-in-lood Depot Limburg heeft geen enkele zeggenschap over websites van derden en draagt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de bedoelde websites. Het feit dat Glas-in-lood Depot Limburg links naar sites van derden opneemt, wil niet zeggen dat Glas-in-lood Depot Limburg achter de (volledige) inhoud van de bedoelde websites staat, noch dat Glas-in-lood Depot Limburg samenwerkingsverbanden heeft met de beheerders ervan.

Vragen, opmerkingen, klachten?

Als u van mening bent dat informatie op deze website onjuist is of hier niet op zijn plaats is, of als u vragen hebt in verband met de inhoud van deze website, kunt u contact opnemen met Monumentenwacht Limburg. Er wordt dan zo spoedig mogelijk een oplossing gezocht.

Powered by DICO  © 2006-2024 DigiBit